Известие

Collapse
No announcement yet.

Сервизът на Румен

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе незнам дали разбира, ма много чете тва момче ...
    "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

Абе Ванката да не е почнал работа при бат Румен
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
        Абе Ванката да не е почнал работа при бат Румен
        е... случва се да обменяме опит
        Иначе само инцидентно се завъртам там - от още 2 ръце винаги има нужда!

Даването на газ, води до пристрастяване!
        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
          е... случва се да обменяме опит
          Иначе само инцидентно се завъртам там - от още 2 ръце винаги има нужда!
          Няма лошо брат,то и аз бех така в началото,и са нема оттърване
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Голям проблем

Здравейте,имам 1 въпрос!Развали ми се част от нафтовата помпа( което едно цилиндърче или буталце което регулирало подаването на нафта и оборотите на колата).Един майстор ми каза че това било много скъпо ново и по-добре да го взема втора ръка,ама нямало да ми го дадат само това,трчбвало да взема цяла нафтова помпа.Прати ме в този форум,защото тука имало някой който продава втора ръка части.
            Молч Ви ако някой знае кой е или да ми даде някаква информация какво да правя.
            Благодаря

Comment

Първоначално публикувано от nass Покажи съобщение
              Здравейте,имам 1 въпрос!Развали ми се част от нафтовата помпа( което едно цилиндърче или буталце което регулирало подаването на нафта и оборотите на колата).Един майстор ми каза че това било много скъпо ново и по-добре да го взема втора ръка,ама нямало да ми го дадат само това,трчбвало да взема цяла нафтова помпа.Прати ме в този форум,защото тука имало някой който продава втора ръка части.
              Молч Ви ако някой знае кой е или да ми даде някаква информация какво да правя.
              Благодаря
              Пусни тема в раздел Купувам, като опоменеш каква алфа, каква година и по-конкретно за резервната част. Има доста предложение на коли на части, предполагам че все някой ще може да помогне! Успех!

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

за Румен

Моята сага започна преди около 3 месеца. Купих от приятел Алфа Ромео 156, 2.4 JTD, 1998 г. Взех я горе-долу изгодно за 5 000 лв. Имаше нещица за смяна по окачването. После излязоха и други нещица - хидравлични помпи, съединителче и пр. За щастие и аз открих феномена Румен, и то благодарение на отзивите във форума. Тъй като карам интензивно - по около 5000 км/месец, преди дълъг път си ходя при него. Досега не ме е разочаровал (макар че, сигурно вече му досаждам, ма не го е показал още). Човекът е железен, коректен, бърз и взима напълно нормално, особено за Софето. В началото бях недоверчив и сверявах цените, но сега му се доверявам напълно. Съветвам всички колебаещи се колеги да отидат поне веднъж при него - ще останат доволни!
                И един съвет - НЕ КУПУВАЙТЕ, АКО ВИ КАЖАТ,ЧЕ КОЛАТА СЕ ДЪРЖИ СУПЕР И НИЩО НЕ Е ПРАВЕНО ПО НЕЯ! Това обикновено е гаранция , че колата ще рухне всеки момент.

Comment

Първоначално публикувано от Mars Покажи съобщение
                  Съветвам всички колебаещи се колеги да отидат поне веднъж при него - ще останат доволни!
                  А да бе... всички да идат, че после, като се наложи, да чакам по един месец да ми вземе колата...
                  Шегувам се разбира се
                  Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                  Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                    А да бе... всички да идат, че после, като се наложи, да чакам по един месец да ми вземе колата...
                    Шегувам се разбира се
                    Шега или не, си е баш така! Не може да се вредим вече .
                    Поздрави на Румбата за новото женско попълнение в семейството! Живи и здрави да са цялото семейство!

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                      Шега или не, си е баш така! Не може да се вредим вече .
                      Поздрави на Румбата за новото женско попълнение в семейството! Живи и здрави да са цялото семейство!
                      Абе какво ще рече новото женско попълнение, щерка ли ще да е. Аз скоро бях при него да ми пипне антифриза за зимата, ама не съм знаел да му честитя
                      Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                      Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Щерка да
                        Миналият понеделник.
                        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Да му е жива и здрава дъщеричката и много да го радва
                          Last edited by DSlavev; d.m.y г., 10:17.
                          Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
                          sigpic
                          http://vbox7.com/play:884c5234
                          http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                            Щерка да
                            Миналият понеделник.
                            Е в такъв случай, да му е жива и здрава

Comment

Отново благодарности за работата на Румен и Райнис! С ново съединителче, още се адаптирам към мекия педал и с реставрирани спирачки, пак сме в играта! МЕРСИ!

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Сервиза отново влезе в работен режим!
                                Много успехи и доволни клиенти желая и през 2010!

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
                                X